‘Mit lyserøde liv – en overlevelseshistorie’

Clara går i gymnasiet og kæmper med sorgen efter sin mors død. Om natten hjemsøges hun af zombier, og om dagen kæmper hun med det anstrengte forhold til faren, hans nye perfekte familie og ekskæresten Charlie, der er kommet videre i sit liv. En aften i byen bliver det hele for meget for Clara, og det ender grueligt galt.

Clara må nu finde vejen tilbage til livet og give sig selv lov til at elske og drømme igen.

 

 

 

Anmelderne skrev:

” Vibeke Bækkelund Lassen kan skabe sproglig musik og menneskelig ægthed ud af banaliteter. Det er der ikke mange, der kan. Det er derfor, voksne læser bøger for unge!”

– Politiken

 

“Jeg giver bogen 6 stjerner, fordi at den fortæller en masse som kan være vigtigt at få ud i debatten omkring sorg og selvmord, og fordi at den er glimrende skrevet …”

– De Unges Ord

 

“Det er afdæmpet, det er ægte, og det er klichéfrit. Læseren tror på Claras situation og hepper på hendes projekt om at lykkes på trods.”

Bogoplevelsen.dk

 

“Jeg kan godt lide hvordan denne bog viser, at bare fordi man har hovedet skruet rigtigt på er alting altså alligevel ikke lige let …”  “Det giver mig et håb, som ikke mange andre forfattere formår at fremmane i mig.”

– Bookeater.dk

Save

Save

Save